home

Weer van nul af aan beginnen…

Het is alweer een hele poos geleden dat ik een blog of update heb geschreven, ik ben jullie nogal wat verhalen verschuldigd! De laatste blog ging over de dagelijkse confrontatie met (seksuele) intimidatie en over wat voor uitdagingen er bij komen kijken als je als vrouw alleen leeft in een land als Uganda. Weet je … Lees meer Weer van nul af aan beginnen…

Advertisement

Helemaal wennen zal dit nooit.

Het is mij wat. Hoewel ik al enige tijd doorbreng in dit deel van Afrika blijft het toch altijd iets oncomfortabels hebben. De lach die op de uitgelichte foto staat is niet iets wat zo vanzelfsprekend is. Moeilijkheden Hoe lang je ook in deze cultuur meedraait, in diverse gezinnen leeft en je een weg baant … Lees meer Helemaal wennen zal dit nooit.

MzungUtang? tollende auto’s en voedsel dat niet deugt.

Terwijl ik deze blog start zit ik nogal beroerd te wezen in een cafeetje, iets wat het thema is van afgelopen dagen. Ik ben wel heel blij met wat ik de afgelopen tijd heb beleefd en heb gedaan maar ik ben nu al een week lang niet fit en verblijf regelmatig 's nachts op de … Lees meer MzungUtang? tollende auto’s en voedsel dat niet deugt.

Ontsnappen aan de stad!

Met grote snelheid zijn we dinsdagmiddag vertrokken uit de stad, na eerst de files in Kampala te hebben getrotseerd. Op weg naar Masaka; dat was het eerste doel. De roadtrip gaat van start! We (Anthony en ik) gaan een maand lang door heel Uganda reizen en werken voor onze tourcompany Mwanz O Tours Uganda. Businessdeals … Lees meer Ontsnappen aan de stad!

1 dag voor vertrek….

Dag allemaal! Zoals wellicht vernomen; ik ga naar Uganda en er zijn zoveel mensen die met mij meeleven, vragen stellen en mensen die gedoneerd hebben aan Divineking Youth and Children Organisation. Maar ook vrienden en kennissen en misschien wat nieuwsgierige lezers die ik al lange tijd niet meer heb gezien of gesproken dat ik heb … Lees meer 1 dag voor vertrek….